dijous, 20 de setembre del 2012

Rutes assequibles per als iniciats

Llac a la zona de Riueno (Foto: A.Maderal)
La vida sana s’imposa dia rere dia i són molts els joves que volen respirar aire de muntanya més enllà dels documentals de la televisió. 
Però no tots hem anat a uns campaments de petits en els que ens ensenyen nocions bàsiques de muntanyisme, per tant, tots aquells novells que vulgueu fer una visita als cims del Pirineu pareu compte amb quin serà el vostre primer objectiu ja que, com tot, la primera vegada es molt important.
 Camí de Vielha, als peus del llac de Senet trobareu un parell de GR (camins de gran recorregut) amb els que més amunt podreu decidir la direcció sense cap tipus de risc de desorientar-se o perdre’s ja que en tot moment trobareu marques i fites.
Recorregut senzill (Track: A.Maderal)
Per aquells més mandrosos podeu pujar tranquil·lament fins als peus de les muntanyes, podreu gaudir dels llacs, resguardar-vos en el refugi que el custodia o fins i tot, animar-vos a pujar un pic.
Recorregut llarg (Track: A.Maderal)
En canvi aquells més agosarats poden decidir començar per una altra ruta un xic més tortuosa i llarga però amb la que podran pujar directament diferents cims de la zona des de on podran gaudir d’unes vistes espectaculars, les quals, de ben segur que us animaran a seguir en el món del senderisme.
A continuació us presentem un petit vídeo amb el que podreu tenir un tastet del que us depara en aquesta zona del Pirineu Lleidatà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada